Bild från Facebook

Är det någon i min närhet som har en sån här skruvdragare från AEG? Min laddare indikerar att båda (!) batterierna är trasiga. Om så är fallet så kostar det ju lika mycket som en ny skruvdragare inkl batterier att ersätta. Men om det är laddaren som är felet så kan det ju vara värt att byta den. Jag vill bara hitta någon som har en likadan som jag kan testa mina batterier i för att se var felet ligger.
Vet inte om det är nån skillnad, men det är den modellen som är blå som jag har. Den orangea ser likadan ut och använder säkert samma typ av batteri.

Hojta till isf så jag kan komma och testa. Det är fel tillfälle för skruvdragaren att sluta funka när man är mitt uppe i en flytt! :) via Facebook http://www.facebook.com/photo.php?fbid=10151106861566173&set=a.101850326172.95682.753926172&type=1


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *