Nespresso Citiz D110 – Vardagslyx

Så dök espressomaskinen upp. Det som slog mig när jag packade upp den var hur otroligt påkostat allt var. Bara manualen, välkomstbroschyren, kaffeinformationen osv låg i ett litet inbundet häfte med magnetlås. Kändes otroligt lyxigt. Och sen när man börjar läsa om den och inser att de har dygnet-runt-öppet via telefon vad gäller frågor och tips angående kaffe. Sen var vi ju in i Nespresso-butiken i stockholm för ett tag sen och även där osade det av lyx och flärd. ;) Stor butik, snygg inredning, och hur många anställda som helst. Två stycken som stod vid ingången bara för att hälsa en välkommen. Det får mig automatiskt att fundera på om det verkligen kan gå runt. Men med tanke på hur stort Nespresso verkar ha blivit så verkar det ju göra det.

Lite vardagslyx kan man väl kosta på sig ibland. :) Beställde samtidigt 200 kapslar också. De hade ju ett erbjudande om att man fick 500kr att handla för om man köpte maskinen. Så det blev ett tiopack av varje sort plus några extra. Och så ingick det nåt ställ för kapslarna dessutom. Prylar prylar prylar. Borde väl bli en mjölkskummare framöver också. :)


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *