Gruppträff 2 med iTrim

Första månaden genomförd med iTrim-dieten. Ca 8kg lättare och 11cm mindre midjemått. Måste man väl ändå säga är ok. Ser fram emot nästa gruppträff när vi skall gå in mer på själva näringsinnehållet i maten. Känner väl att jag har lite för dålig koll på det här med proteiner, kolhydrater, snabba, långsamma, olika typer osv. Vad ska man välja, och vad kan man unna sig även under dieten. Tanken är ju att detta bara skall vara en övergångsfas. Det är ju inte meningen att man ska behöva tänka på det här framöver. Förhoppningsvis har man kommit igång med träningen tillräckligt för att kunna hålla igång den. Och då även kommit fram till vad kroppen klarar av så jag slipper bli illamående varje gång jag tränar.

Blev lite fuskande idag, men inte speciellt mycket. Två whiskypraliner fick sätta livet till. :) Sen en hundpromenad i det kalla vädret. Ser fram emot långpromenader i varmt väder utan att behöva huttra.


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *