En oerhört bra måndag

En något glad kille hoppade ur sängen imorse. Och nu pratar jag inte om mig själv. Jack åt frukost och skulle se på Postis Per. Sen skjutsa mamma på jobbet för att sen åka hem igen. Väntan var lång men vi busade på som vanligt. Till slut närmade sig klockan 10.00 och då blev det Leos Lekland Kändes i mina ben måste jag säga. Leos Lekland är inte gjort för vuxna människor. Och inte blir det bättre av att man körde ett benpass igår.

Efter dom sedvanliga plättarna (Som ju egentligen heter pannkakor) så åkte vi hemåt igen. Vi hann bara innanför dörren så kunde man se hur trött Jack var. Och pappa också för den delen. Han stöp isäng och sov i nästan tre timmar. Fick väcka honom för att vi skulle hinna hämta mamma från jobbet. Lagom till middagen så kom halva Lindas jobb på besök för att prata böcker. Så det blev en massa stök och fix. Och dessutom följde två barn med, vilket gjorde det hela ännu mer lyckat. Jack, Arvid och Karin höll låda hela kvällen och hade så kul. Tog inte många sekunder för Jack att somna sen efter en välbehövlig vällingflaska.

En bra måndag. Vilket alla måndagar är iofs eftersom jag alltid är hemma med Jack just måndagar. ;)


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *