Första träningspasset

Sjukt peppad nu! Första passet med nya träningsprogrammet. Tog det lite lugnare idag från början och såg till att ha fått i mig lite mer energi. Men likförbannat började jag må illa mot slutet. Inser och erkänner att jag måste vara i sämsta möjliga skick, vilket jag iofs måste se som ytterligare en förevändning att ta mig till gymet. Det känns ungefär som när man druckit för mycket alkohol och hamnar på gränsen när det nästan skall kräkas. Kallsvettas och en obehagskänsla som inte alls är så kul. Undrar vad det kan bero på? Är det verkligen så att jag är i så dåligt skick att det ska bli så? Eller är det att man ätit för lite? Vad händer när man kör styrketräning och energidepåerna tar slut, annat än att man inte orkar mer…?

Måste nog googla lite och kanske ta upp det på gruppträffen på onsdag.


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *