Tredje dagen med iTrim

Går rätt bra, även om man känner sig rätt hungrig. Känns dock inte som att jag får klaga eftersom jag bara kör varierad kur. Problemet för mig har ju inte varit småätandet utan mest storleken på portionerna. Så det är lite jobbigt att fortfarande känna sig hungrig när man ätit. Det gäller att hitta bra mat som är mättande.

Till lunchen så blev det ett lunchpass 30min indoor walking. Och en kort vända på löpnandet efteråt, när jag ändå var ombytt.

Detta var första dagen med en riktig utmaning. Sen länge var det planerat att jag skulle hålla i en whiskyprovning hemma. Avstå helt hade jag bestämt mig för att inte göra. Däremot är jag stolt över att jag enbart höll mig till den whisky som ingick i provningen.  Tre glas totalt ca 6-8cl. I vanliga fall hadedet blivit några till prover under kvällen, samt ostkrokar, chips, ett par öl och antagligen 5-6 varmkorvar… Men jag var ståndaktig.

Såg till att röra mig lite extra för denna kvällen vilket visade sig på stegräknaren som uppgav drygt 17000 steg.

Middagen blev dock inte den nyttigaste. Men jag höll ner portionnsstorleken. Måste se till att handla hem så det går att göra lite mer nyttig mat.


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *