Alice har skadat foten

Igår på hundpromenaden så blev hon lätt översplungen, som hon iofs rätt ofta blir, av Dito och hon haltade lite, men det såg ut att gå över rätt snabbt. Imorse så haltade hon ännu mer och hon verkade inte kunna stödja alls på benet. Vi tog upp henne och jag började försiktigt känna på benet för att se om det rent verkade ha blivit brutet. Hon verkade mer känslig runt fotleden och när jag undersökte mer så ryckte hon till så det knakade. Riktigt läskigt. Hon försöker stödja på benet men det bär inte riktigt. Jag hoppas att det bara var att nåt gått ur led och att det gick till sig när det knakade. Hon verkade inte alls lika öm för beröring efteråt, och man kunde böja hennes fot i alla normala riktningar utan att hon reagerade speciellt mycket. Försökte ringa veterinären imorse, men de öppnar inte förrän 8.00 som tidigast. Så får ringa dit snart och höra vad dom tycker. Jobbigt med djur som har ont. Det är ju rätt svårt att veta vad som är fel, och hur allvarligt det är.

 


One thought on “Alice har skadat foten”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *