Cornell & Diehl – Purple Cow

Kvällens hundpromenad fick accompanjeras av en C&C-tobak som heter Purple Cow. Innehåller Burley, Virginia, Latakia och Maduro cigarrblad. Första tanken var “oj”, efter några puffar blev det “hmm”, och sen ett “nja”… Och sen “krax”, “hmm”, “tja” och “vad är detta”… Inte min bag kan man väl dra slutsatsen av detta. Väldigt skarp, och inte speciellt mycket smak. Misstänker att den kan ha varit i torraste laget, men inte så det skulle ha påverkat alltför mycket. Hade dessutom nån liten bismak av parfym/viol… Ingen aning om det var tobaken eller om det är nån smak som ligger kvar i pipan sen någon tidigare aromatisk tobak eller nåt. Jag gjorde ju misstaget att prova denna för mig nya tobak i min nyaste pipa som jag aldrig puffat i tidigare. Inköpt begagnad på tradera och rengjord efter konstens alla regler. Min tredje Erik Nörding förresten.

Fick samma skarpa, lite beska smak när jag puffade Duhill 965 eller vad den hette. Inget jag hoppar på fler gånger. Det finns för mycket tobak för att hoppa på sånt som man inte gillar direkt. ;)


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *