Grill i stockholm

Ikväll blev det middag på restaurangen Grill. Och vad säger man? Låter kanske som en klyscha men det här var nog det godaste jag ätit nånsin.
Som förrätt provade jag nåt helt nytt. Råbiff med nån stark krydda, rom och soya. Otroligt gott. Ok, inte nåt jag vill ha som huvudrätt kanske men det var riktigt smaskigt.
Sen kom ju huvudrätten. Och här valde jag oxfile som hängmörats i 24 dagar. Den smälte i munnen. Bästa oxfilen nånsin.
Och så efterrätten… Cheesecake med mandarinslush. Även den var den bästa cheesecaken jag och Linda smakat.
Mycket bra service och upplägg. Inte billigaste stället, men helt klart värt det. I Foppes tidskrift Gastronomiska upplevelser så får Grill fem kålpuddingar


Och sen får vi ju inte glömma sushibuffen vi tog till lunch. Eller iaf jag. Jag fick valuta för pengarna eftersom jag satte i mig hela 45 bitar sushi. Låt oss säga att jag inte var direkt hungrig på ett bra tag. Och allt detta för samma pris som8st bitar som jag brukar beställa i skellefteå. 95kr för detta betalar jag gärna… Igen och igen och igen. Jag har tydligen fått sushiförbud imorgon, men jag hoppas att vi kan klämma in lite sushi på söndag. :)

Utöver all denna mat så har vi shoppat och umgåtts med våra goda vänner. En helt komplett och superb fredag mao.

– Posted using BlogPress from my iPhone


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *