Lagavulin – ger dig Julskägg…

Så var det lördag. Och trots lite parkeringsbekymmer så har dagen artat sig väldigt bra. Det blev en bra frukost med bacon och kaffe. Jack på strålande humör vilket innebär en massa bus och annat. Han har kommit på att han kan dra runt på hundarnas matskålar i sin fina bobbycar. Nu sover han gott efter att vi varit och handlat. Min älskade fru är på stan med en väninna och handlar och har sig. Ok, skulle tro att en del mat och fika står på schemat också. :) Själv passade jag på att handla lite julklappar på solbacken också.

Förutom lite julklappar och mat så var jag in på systembolaget och inhandlade årets Blossa Glögg 2010. Nån smak av saffran i år tror jag.

Och så blev det öven standardwhiskyn som har blivit något av en tradition att ha under julen. Ok, den passar under hela året, men det var ett tag sen jag smakade den eftersom jag inte köpt whisky nu på väldigt länge. Pratar såklart om julwhiskyn nummer ett. Lagavulin 16y. Får vem som helst att utveckla julskägg. ;) Tror det har att göra med att det var whiskyn som fick mig att få upp whiskyintresset och att det var just under julen jag smakade den för första gången.

– Posted using BlogPress from my iPhone


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *