Samuel Gawith – Squadron Leader

Bright and Dark Virginias blended together with Latakia and Turkish leaf to make this a cool medium bodied smoke.

Har glömt skriva in denna minnesanteckning. Puffade denna för några dagar sedan. Fick den i samma paket som Full Virginia Flake. Det är svårt att känna av nyanser eftersom det ju faktiskt finns oändligt många varianter av piptobak. Däremot finns det ju några särdrag som är relativt lätta att känna igen. Min favorit är ju Latakia, med Presbyterian Mixture som listetta. Mycket smak hade denna mycket goda tobak. Möjligtvis var den lite skarpare än Presbyterian som i mitt fall funkar som nån sorts referens. Når inte upp riktigt hela vägen till min favorit, men lägger sig ändå väldigt bra till. Har några stopp till av denna så det kanske blir lite utförligare framöver.


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *