Värdelöst Apple…

Ok, jag brukar sällan vara negativ i samma mening där jag nämner Apple, men denna gång är jag det. Ok, inte nån stor grej, men nåt jag stör mig på iaf. Skulle här om dagen installera en programvara för att kunna få lite info om vilka trådlösa nät som finns runtom mig. Har haft det installerat sen tidigare, men hittade inget. Då hittar jag info om att Apple har förbjudit den typen av programvaror i app-store. Inte så stor grej kanske, men det är mer saken som sådan som stör mig. Känns ok om de stoppar programvaror som kan vara stötande, men detta… Nu kommer Android-anhängarna att att säga “vad var det jag sa”… Onödigt av Apple att styra alltför mycket över utbudet. Finns ingen anledning tycker jag.

http://www.wlanbook.com/iphone-wifi-scanner-apps-banned-by-apple/


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *