Karpaltunnelsyndrom

Ja, igår var jag på blixtvisit i umeå för EMG-undersökning av mina handleder. Jag har haft en del problem med att händerna domnar av i vissa fall och fick veta att det kunde bero på något som kallades Karpaltunnelsyndromet. Med hjälp av elektroder och genom att ge mig små elstötar så kom de fram till att mina nerver ligger i kläm och att jag var “ett klassiskt skolexempel för karpaltunnelproblem”. Så, nu är det bara att invänta remiss till handkirurgen och få det tillfixat. Tydligen en väldigt enkel operation. Får se när det blir av.

Edit: Gjorde en bildsökning på ordet “Karpaltunnelsyndrom” på Google för att hitta nån bild att illustrera det hela med, men det var inte direkt trevliga bilder som fanns där så jag skippade det. Den som vill får väl söka själv. ;)

Edit 2: Såg tråkigt ut utan bild så jag lägger in en bild med John Cleese och en lemur. ;)


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *