Uggs till salu!!!!

5278-pKöpte ett par helt underbara skor i början på min graviditet. Dom är stickade och kändes som ullsockar på fötterna, helt sanslöst sköna var dom och jag var lyckligast i världen ;). Tyvärr blev dom mindre och mindre i takt med att mina fötter blev mer och mer svullna. Till slut kunde jag inte längre ha dom eftersom det fanns risk att stortån skulle tränga ut genom stickningen….SUCK!!! Har i alla fall alltid levt på hoppet att jag ska kunna ha dom igen efter graviditeten då fötterna har blivit normala igen. Nu är dom normala men inte har dom då blivit mindre…alla mina skor är lika små som innan….jag gick upp en skostorlek under graviditeten och jag har fortfarande den storleken nu. Sååååå tråkigt!!!

Hur som haver så finns det i alla fall nu ett par nästan oanvända (gick mest med dom inne på jobbet) underbara uggs härhemma som inte gör ngn nytta…någon som vill förbarma sig över dom så jag kan köpa ett par större?


3 thoughts on “Uggs till salu!!!!”

  1. Jag vill ha dom! Om det är storlek 38/39? Frågan är bara vad du ska ha för dem – pengar är ju inget man har i överflöd direkt…
    Jättefina – vill ha, vill ha! kommer över och prövar dem så fort jag orkar (och du också…)

  2. Hej Madde!
    Det är US 6 på dom vilket motsvarar 37,5. Dom är dock ganska stora i storleken så snarare en 38-38,5 skulle jag säga :)
    Var bor du? Du är välkommen att komma och prova dom om du finns i stan.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *