Jack har tagit sig en tupplur…

och jag ska samla ihop lite saker innan vi åker och hämtar Fredrik och far till hans mormor som har bjudit över oss på middag…trevligt! Idag har vi varit in till stan en sväng och träffat svägerskan. Länge sedan vi sågs så det var kul. Jag tror att Jack charmade henne :) Fredrik kom oxå och mötte upp på sin lunch.

Passade även på att köpa tyget till vårgardinerna i köket och barn/gästrummet…det blir Marimekkos klassiska blommor i gult och grönt, fräscht och somrigt. Nu ska man bara omvandla tyget till en kappa????? Mamma kommer till helgen ;)

Nu är min lilla pösmunk på gång….


4 thoughts on “Jack har tagit sig en tupplur…”

  1. Önskar att du bodde närmare mig så vi oxå hade kunna mötas upp för en lunch, saknar dig massor min vänn.

  2. Å du är i mina alltid. Tiden går bara så fort när man har små barn han växer ju så de knakar och man vill ju som träffa lilla Jack mer mer mer…. Vad ska ni gör under påsken?

  3. Ja, växer det gör han verkligen :)
    Vet du, jag har inte ens tänk på påsken ännu….men inget speciellt skulle jag tro. Idag kommer mamma och pappa och imorgon kväll ska jag och Fredrik gå ut och äta ensamma för att fira vår 1:a bröllopsdag…härligt!
    När får vi ses? kram

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *