Grattis till mig!

Sådär ja, då har man nått upp i den aktningsfulla åldern av tjugofjorton år. En helt ok ålder om ni frågar mig. Trots lite nattarbete med omstart av servrar på jobbet samt lite småfixar så känner jag mig hyffsat utvilad. På morgonen så blev jag gratullerad av min son och fru som hade ett paket med en snygg tröja i. Kan man bli gladare? Jag tror inte det. Alltså man bara smälter när man ser dem. ;) Åhh vad jag är lycklig. ;) Flå’t ska inte bli alltför blödig nu… ;) Dagen kommer att bestå i fortsatt felsökning på jobbet och förhoppningsvis lugnt på jourfronten ikväll också. Igår blev det två små utryckningar som gick att lösa hemifrån så det är ju inte så farligt.

Svärmor, eller Jacks Mormor är på besök. Alltid lika trevligt. Hon kom med bussen igår och skall stanna till på onsdag har jag för mig. Känns skönt att det inte känns jobbigt med svärföräldrar osv… Inte för att jag trodde det, men man hör ju så ofta om folk som inte kommer överens med den ingifta släkten. Skönt att man inte har de problemen iaf. :) 

Idag kommer födelsedagscigarren C.A.O Brazil Gol från boxpasset att få förära kvällen. :)


5 thoughts on “Grattis till mig!”

 1. Grattis grattis!
  Förstår jag rätt: 34 år? Född 75
  Du är ju gammal isåfall *fniss*
  Jag fyller 34 först i oktober…. :)

  Till dig Linda- läste det där om leende och magknip mm Vad folk säger…
  Jaa man *suckar* jag lovar det händer även mig… att folk ska säga det ena eller det andra ändå väntar jag nu mitt femte :D

  Sen det där med olika metoder, jag tror man ska köra sitt eget race helt klart- det ni är inne på. Man ska snappa upp de bästa råden, tipsen man kan få sen blir det ändå på ens egna vilkor, på sitt egna sätt som blir det bästa för ens egna familj.

  Hoppas ni får en alldeles underbar dag!

  Kram

  /Angela

 2. Grattis på bemärkelsedagen!

  Hoppas svärmor skämmer bort dig när hon är hos Er för att fira dig

  Själv skall jag se Djurgården – Skellefteå i kväll,så jag har en tanke på dig

  Hälsningar Svärfar!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *