Semla 03.30

bild-3Lite skum dygnsrytm får man verkligen. Blev väl inte så mycket sömn igår natt och när min kära mor och mormor kom på besök idag och hade med sig mat så åt jag tills jag storknade. Jag kunde bara inte hålla ögonen öppna. Så vid 20-tiden så slocknade jag i soffan. Kände mig inte sådär jättesocial och jättetrevlig kan man väl säga. Här får vi besök, och jag somnar direkt. Till slut gick jag iaf upp och lade mig, trots besöket. De förstår nog.

Nu är klockan halv fyra och lilleman har fått ett stort mål mat och somnade ganska snabbt. Så, vad ska jag hitta å då? Jo jag går ner och bloggar lite och äter en semla. Inte helt vanlig tid för en semla, men den stod och formligen skrek på mig i kylskåpet. Semlor brukar göra det. Jag var bara tvungen att få tyst på fanskapet. ;) Sådär… Nu var det gjort.


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *