uppdatering av ryggproblem

Nu har jag varit iväg till kiropraktikern och blivit undersökt, böjd på och värmd med “lampa”. Han kunde konstatera att mina problem mest troligt hänger ihop med graviditeten, uppluckring av bäcken för att lillen skulle komma ut, för mkt ledvätska, jag är visst överböjlig i mina leder samt hormonella förändringar….? Ja, allt är inte kristallklart för mig men han ska ju veta :)

Det jag var mest intresserad av var om och när det blir bättre. Det kommer att försvinna men det kan ta upp till 3 månader fick jag som svar. Tur i alla fall att det försvinner (det gäller att hålla modet uppe). Det var inte så mkt han kunde göra för mig annat än att ge lite värme i ryggslutet där jag var svullen sen rekommenderade han mig att knapra ipren samt införskaffa ett stödbälte för ryggen för att på så sätt “hålla ihop” mig från sidorna. Sen är det bara att vänta ut det onda och undvika att stå snett, bära snett, sitta snett osv.

När jag äntligen kom hem igen hade jag så ont att tårarna kom (kan bero på att han hade varit och böjt i mig på alla möjliga sätt för att komma fram till sin tes plus den kända för lite sömn faktorn som kan få vem som helst “to fall of the wagon” Tur aom jag har fanns min underbara man hemma och jag kunde ta mig en tupplur. Nu efter 3 timmars sömn och en ipren känner jag mig som folk igen.

Jack sover sött ett tag till innan maten och svärmor är på väg hit på besök vilket ska bli roligt. Ciao!


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *