Ischiasproblem?

Jag tror jag har fått ischias (tror det stavas så)…har så grymt ont i ländryggen och ena skinkan, det strålar liksom och nu kan jag knappt gå. Det hela började i fredags med lite småont men allt eftersom dagarna gått har det hela eskalerat till att göra så ont att jag knappt kan stödja på benet, det viker sig nästan när jag ska gå. Har letat lite på nätet och kommit fram till att det kan vara ischias eller eventuellt diskbråck. Nu måste jag bara hitta en lösning på detta elände, ska till en kiropraktiker imorgon för att kolla upp det. Nu är det ju i och för sig så kallt ute att man bara vill vara inne men så fort det blir lite varmare ska vi ju ut i promenadspåren jag och Jack och vovvarna. Då funkar det ju inte att ha det såhär.


One thought on “Ischiasproblem?”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *