Gammal bekant…

Blev riktigt paff när jag nyss svarade i telefon då en gammal bekant hörde av sig. Riktigt trevligt att pratas vid. Det är sådär som när man känner att man har alldeles för mycket att prata om och inte vet riktigt var man skall börja. ;) Och det är klart, jag hade ju en hel del att uppdatera med både giftemål, hus, barn, hund osv osv osv. ;) Så stolt som man är så är det ju svårt att hålla sig. Ja jag får väl se till att titta in när man har vägarna förbi uppsala. Nä, det lär inte hända inom den närmaste tiden, men man vet ju aldrig. 

Nu blev ju iaf facebook uppdaterat så man kan ha kontakt där. Facebook är väldigt bra….. och rätt kasst. Det är så mycket skit och reklam och fåniga applikationer osv så man drar sig för att logga in där. Däremot den sociala funktionen med att hitta gamla vänner och bekanta är ju mycket bra. Eftersom så många har användare där så hittar man ju rätt många. Annars föredrar jag ju ändå denna blogg. :)


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *