Linda spekulerar

Ja, då var det en ny vecka igen med nya händelser och framsteg…i alla fall för Jack. Det händer verkligen en hel del med honom varje dag…lite försök till joller vid sångstunderna (än så länge blir det mkt “tänk om jag hade en liten,liten apa”…mamma måste lära sig lite fler sånger :)) och jag vill allt tro att jag ser skymten av små leenden (fast då finns det säkert ngn eller nga som tycker om att ta ner en på jorden med att säga…-det brukar betyda att dom har magknip när det ser ut som att dom ler). Just dom kommentarerna kan göra en förgrymmad.

En annan klassiker som jag nog hört tusentals gånger redan (nja, kanske inte tusen men det känns som det) är…- men oj så mkt hår han har (so far so good) men du vet väl att dom alltid nöter bort håret i nacken…men det växer ju ut igen sen… förhoppningsvis (min Jack kommer minsann inte att tappa ngt hår tänker jag för mig själv…han brås ju faktiskt på sin hårfagra mor). Vad är det med dessa människor…avundsjuka?…ja, kanske…och det kan jag ju faktiskt förstå :)

Ja, ja det är väl inget att slösa energi på men jag är övertygad att det finns fler där ute som känner igen sig…eller?


2 thoughts on “Linda spekulerar”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *