Trissvinst!

blue-eyed-black-lemur

Vi har vunnit på triss! Hela 50kr. Detta måste firas. Det blev två pizzor från Pizzeria Viking och nu ska det väl bli semlor till efterrätt. Mätt är jag, men en semla ska man väl kunna få i sig. Så, om man då räknar efter så är jag inte helt säker på att vi gick plus idag. Hockeyn går typ kasst igen. Även för Luleå ser jag. Även om det nu inte är till Skellefteå AIKs fördel så var det ändå kul tycker jag att det mål som Modo gjorde gjordes av Peter “Foppa” Forsberg.

Nu känner jag att jag måste leta åt kabeln till kameran. Det är lite väl tråkigt med bilder på denna blogg just nu. För att inte det ska bli allt för tråkigt så lägger jag ut en lemurbild. Brukar alltid få mig på bra humör. 

Är den inte lite lik Jack ändå?


One thought on “Trissvinst!”

  1. Jack är ju mycket mycket sötare ju!
    Förresten, igår fick Ebbe en liten vit hund med ett snöre, så han kan dra hunden efter sig, av sin farmor som är här på besök. Han blev jätteglad, tog snöret i handen, började gå med hunden och sa: Dito, dito…
    Besöket hos er har verkligen gjort avtryck.
    Jag frågade, heter hunden det, vad heter hunden?
    – Dito! säger Ebbe igen.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *