Förvirringen är total?

Ja, vad ska man tro om lilleman? Hade ju som tidigare nämnt en låååång natt uppe med Jack igår och efter nga samtal på morgonen kom vi fram till att prova ge honom minifom i samband med måltid för att ta bort lite av gaserna i magen. Började med det kring 17-tiden. Det står på förpackningen att det ger resultat efter ca: 2-3 dygn vanlligtvis…vet inte om det bet på Jack direkt för han har sovit som en prins hela natten och det har inte bubblat alls lika mkt i magen som tidigare heller. Jag har dock svårt att tro att det kan ge resultat så fort men så länge han inte har ont är ju vi överlyckliga. Nu har han även ätit morgonmålet och somnat nöjd i sin säng :) Helt underbart…hoppas,hoppas det håller i sig :)


3 thoughts on “Förvirringen är total?”

  1. Kan även tipsa om Sempers magdroppar som finns på apoteket. Ca. 179:-
    Det gav vi till våran tös när hon var mindre och oxå hade problem med magen.

  2. Jag har också hört bra om Sempers magdroppar.

    Kom på en annan sak också. När barnen dricker ur flaska så är det ju stor skillnad mellan olika märken, vissa flaskor gör ju att barnen sväljer mer luft än andra flaskor. Det är bara att prova sig fram, och kolla med personalen på babybutiken vad de rekommenderar. Dr Brown och Nuby har bra flaskor som jag vet att många har tyckt varit bra just för barn med känslig mage.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *