Kolik?

Ja då börjar man alltså undra om det kan vara så att Jack har kolik… Vill inte sova, skriker på nätterna, otröstlig osv… Nu har Linda gått för att försöka få sig några timmar sömn innan jag måste gå isäng för att orka med morgondagen. Sitter och vaggar Jack just nu och tittar på Efterlyst. Om det nu är så att han har kolik så kommer dom närmaste månaderna att bli väldigt jobbiga. Bara dessa senaste nätterna har varit tillräckligt jobbiga.

Ikväll var Jack’s farmor och farmors mor samt Alf här på besök. Idel presenter och prat om Jack blev det. Känns skönt att vi har er. Både här i skellefteå med Bengt och Hillevi också samt hela tjocka släkten i Luleå. Trots våra meningsskiljaktigheter angående Skellefteå AIK/Luleå och Elitserien. :)

Nu har det varit väldigt tunt med bilder på bloggen dessutom. Måste skärpa oss. Tog några bilder ikväll när han provade lite nya kläder som Inger stickat åt honom, men nu hittar jag inte kabeln så det blir inget i detta inlägg heller. ;)


2 thoughts on “Kolik?”

  1. Ammar Linda fortfarande? I så fall kanske han reagerar på om hon äter mjölkprodukter eller stark mat. Vilja reagerade med gaser så fort jag fick i mig mjölk. Då handlar det inte bara om mjölken man dricker utan även när det t ex finns skummjölkspulver i såser eller liknande. Det beror på att tarmen är outvecklad hos småttingar och växer oftast bort om några månader. Om du ammar så kan du testa att plocka bort mjölkprodukter under en vecka, det tar några dagar för honom att få bort det som redan finns i din och hans kropp, men på en vecka bör ni se skillnad om det är det som är felet.

    Minifom hjälpte för Vilja, men bara så länge som man verkligen tog det inför varenda mål. Missade jag en enda gång före jag ammade så var problemen tillbaka igen.

  2. Tack för tipsen Carola. Jag ammar inte så vi vet i alla fall precis vad han får i sig vilket iof är bra. Hade inte minifomdropparna med oss till stan igår vilket resulterade i en missad dos vid halv 4. Kanske bidrog det till den sena timmen inatt???

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *