ännu en natt…

Ja då var man nattsuddare igen. Jack har sina vakenperioder på natten så det blir nattskift för min del.  Passade dock på att sova nga timmar på kvällen medan Fredrik och Jack hälsade på grannen och deras lilla son som föddes 8 dagar efter Jack.

Dagen har varit mysig med ett besök på bvc på morgonen för vägning och mätning…4205g och 55cm är han nu vår lille man :). När Fredrik kom hem från jobbet vid halv ett tog vi en prommis till Maxi och gjorde lite inhandling. Vilket underbart väder det var, sol och riktigt varmt. Det kändes som en riktig vårdag. Hade även tänkt hinna med att träffa en av mammorna från föräldrargruppen och hennes lilla Alwe men det får bli en annan dag istället…helt otroligt vad fort dagarna går.


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *