Natt

Nu är det natt och det blir en snabb-bloggning innan jag somnar eller Jack vaknar. Vi har haft besök av våra grannar Jessica och Johan och deras son Ebbe ikväll. Mycket trevligt. Sen fick jag och Jack ha lite kvalitetstid medan damerna var ute på en timmes promenad. Själv såg jag en lite halvkass skräckfilm, Hostel 2, under tiden.br/Det är lite svårt att sova eftersom man inte lyckats vända tillbaka dygnet helt.br/br/Oj, nu låter det som att Jack börjar vakna. Bäst att sluta. Det är ändå rätt jobbigt att skriva långa texter med en iPhone. :)


2 thoughts on “Natt”

  1. Jag googlade på “hundkurs Skellefteå” och fick träff på din blogg =) Så du har två vovvar, kul. Jag själv blev hundägare i höstas, något mindre smidig ras än dina hundar, men ack så charmig och mysig. Nu har jag också fastnat i bloggträsket, jag kan inte låta bli att dela med mig av Sonjas(vovvens) upptåg, så det fick bli en bildblogg.

    Kolla in henne på: http://blogg.aftonbladet.se/25838

    Hoppas att allt är bra med dig och hela stora familjen!

    /Maria…. som utdelade det prestigefulla priset “blogg kungen” under norran.se:s uppbyggnad =)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *