Caroline af Ugglas

Nä nu tappade jag totalt tron på det här med melodifestivalen… igen… Caroline af Ugglas gick vidare. Hur illa är inte det? Låten är allt annat än en schlager och hon är ju ingen skönsångare direkt. Hon nummer ett i en kroppsstrumpa av lack, läder, spandex eller nåt annat åtsittande material samt en hyffsat åtsittande urringning som trotsade tyngdlagen fick inte ens en chans. (Och tro nu inte att kläderna spelade någon roll för mitt omdöme, det var ett rätt svagt startfält och enligt mig var den första låten som jag redan glömt vad den heter helt klart bäst av dessa…)


4 thoughts on “Caroline af Ugglas”

 1. Jag röstade på Caroline af ugglas flera ggr
  Hade önskat och hoppats att hon skule gå till final . Tycker att låten var jätte bra och att du sjung super bra :)
  Fick rysningar.Du är grym.
  Du måste bara gå vidare från andra chansen . kram

  1. Ja alla har vi olika åsikter. Vi är väldigt olika med andra ord. Enligt mig så var låten inte nåt att hänga i julgranen, allra minst som schlager… Och sen så hör hon absolut inte till någon som jag skulle påstå sjunger bra…. Men å andra sidan så finns det många andra kända artister som absolut inte kan sjunga, men är kända ändå.

  1. Ja därom tvistar de lärde… Inte helt överens, men det behöver man ju inte alltid vara. Enligt mig så hade det varit extremt pinsamt för sverige om vi skickat iväg henne till den stora tävlingen.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *