Fredag hela veckan lång.

_dsc3202

Ja, då var det fredag igen…dagarna går med rusande fart, fortsätter det så här så står vi snart och vinkar av Jack till skolan :) 

Idag snöar det äntligen lite mindre men det är då desto kallare ute…hela 20 grader för en stund sedan. Hade ju som sagt tänkt göra ett nytt försök med handlingen men jag tror att pappa får fara iväg själv om kylan håller i sig. Snön har som sagt vräkt ner i dagarna två och vi var praktiskt taget insnöade igår. Nu på morgonen har det varit plogbilar igång och det ser faktiskt ut som att man kan ta sig någonstans igen…skönt!

Jack fortsätter att äta bra och växa snabbt, man kan nästan se förändringen över natten. Kläderna i storlek 56 börjar se lite små ut och de minsta sockorna är helt kasserade… vi måste nog snart ge oss ut i affärerna efter lite nytt tror jag

Imorgon kommer Jacks mormor och morfar på besök från Luleå, ska bli roligt. Dom fick ju bara träffa Jack en liten stund på BB eftersom vi inte ville ha ngt sovfrämmande de första veckorna. Tack för att ni har gett er till tåls…jag vet att ni hade velat komma tidigare :)


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *