Tommee Tippee – Closer to nature easi-vent

closer_to_nature_150ml_bottle1185203441_232Tänkte bara skriva en liten produktrescension på nappflaska. Snygg design är ju inte alltid allt. Extrapris på Barnens Hus så vi köpte två stycken. Men söligare nappflaska får man leta efter. Vet inte vad det beror på, det verkar inte komma snabbare ur denna än andra flaskor vi använder. Men det rann och sölade och inte minst hostades det och frustades… Inte jag då, utan Jack… Har inte riktigt förstått hur man skall använda den, eller så är det kanske Jack som inte fattat än. Så, detta var de dyraste nappflaskorna jag köpt hittills, och då har jag köpt en jättedyr flaska med en dödskalle på från Babyproffsen. ;) En billig flaska man inte använder blir ju oändligt dyr i förlängningen.

Så, om det är någon som läser detta som vill ge Tommee Tippee en chans så har jag två stycken nappflaskor 150ml över. ;) Finns att hämta mot utbyte av en liten bullpåse eller nåt annat som vi kan ha nytta av. ;)


6 thoughts on “Tommee Tippee – Closer to nature easi-vent”

  1. Om du läser ditt egna blogginlägg så inser du kanske att du har ett något större problem med att alltid köpa nya fina prylar än du riktigt själv inser. Jag tror att det finns hjälp att hitta. Leta dig tillbaka till ursprunget, jag tror inte Jack bryr sig om nya fina prylar, han är nog nöjd så länge han har sina föräldrar, kärlek och omtanke. :-)

    //Katta

    1. Problem? Absolut inte… Förnekelse, förnekelse, förnekelse…. ;) Jack gillar prylar, det ska jag se till. Kärlek och omtanke får han ändå. Så det så.

  2. Nu har jag inte koll alls vad gäller amning för er del och så men på så pass nyfödda brukar det funka bäst att mata med s k drick-skål istället för flaska? De lapar ju mjölken, de suger inte. Vi använde den för tillskottsmatningen i många månader. Finns på Apoteket för en dryg tjuga… ;-)

  3. Drickskål: Ja vi körde med det först när vi skulle prova med amningen parallellt. Men när vi bestämde oss för att enbart använda mjölkersättning så fick han prova flaskan, och det fungerade bara bra.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *