Personnummer och barnbidrag

Har fortfarande inte riktigt fattat att jag är pappa. Igår fick vi dock Jack’s personnummer och idag kom bekräftelsen på det extremt höga barnbidrag som man blir förärad med när man skaffar barn. Jag brukar ju säga att jag om inte annat längtade till att få barn pga att man får så stort barnbidrag. Dryga tusenlappen bör ju göra att man går med vinst varje månad… Eller så inte. ;)

Nu är det iaf bekräftat att Jack finns och att det är vi som är hans föräldrar. Kanske blir lättare att förstå när man har det på papper…


3 thoughts on “Personnummer och barnbidrag”

  1. Jag minns när Ebbes personnummer kom så grinade jag till och med. Min syster kom och hälsade på samma dag och när jag skulle visa henne så började jag grina igen….
    -Titta, han har ett eget personnummer…snyft, snyft…det är ju helt…snyft…otroligt ju…

    Stort är det. Förstår precis.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *