10 thoughts on “Mer bilder”

 1. Måste ju bara in och se hur fin han är! Super grattis till er båda…
  Många kramar och ha det bäst.

 2. Stort grattis till den lilla prinsen! Mys å må så tittar in någon dag framöver och spanar in underverket på riktigt. Ebbe kommer helt plötsligt att kännas jättestor i jämförelse med Jack.
  Sköt om er!
  /Grannarna

 3. Ja, så har ni oxå fått er lilla prins. En ny liten familj har skapats, underbart. Jättefint namn! Han är så stilig :-)
  Vad tycker Alice och Dito om den nya familjemedlemmen?

  Kramar till er alla!

 4. Grattis och bra jobbat!
  Dessutom fint val av namn. Har en egen Albin som blivit välartad och han har i sin tur en tränare som heter Jack och är en pärla :-)
  Vegas vet jag dessvärre mindre om, men, nog blir det nog bra det med!
  Njut nu av ert lilla underverk och ta tillvara på tiden. Men framförallt, kom hit så vi får snusa på knyttet!!!

  Storkramen
  //Katta

 5. Oj oj oj man smälter ju bara. Han är ju såå söt!! Kommer att vara inne på denna blogg ofta ofta och hetsa så att ni lägger upp en massa bilder på guldklimpen – till oss som kanske inte kommer att se honom irl på ett tag! =)

  Kramar till er!!

 6. Förlåt om jag nästan verkade oartig när jag bara “kastade” in äppelpajen och gick, helst ville jag bara störta in och hålla lilla bebisen hårt i famnen – men jag tycker ni ska få rå om varandra och bara landa i lugn och ro innan grannar/arbetskamrater dundrar på. Men eftersom jag vet av egen erfarenhet hur sjukt sugen man är på fika (samt att det behövs när de närmaste släktningarna kommer på besök) ville jag bara lämna pajen för att visa hur glada vi är för er skull och att det kommer mera barn till Frostgränd.
  Vi kommer sen och luktar och klämmer och känner.
  Stor kram!

  1. Hehe… tro mig, det var väldigt uppskattat. Linda satt och ammade när du kom dessutom så det passade ändå inte. Men var lugn, ni är mer än välkomna lite senare.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *