I´m back!

detta inlägg tillängnar jag min goa vän Sara.N som troget följt mig och min blogg…jag vet att hon är inne vareviga dag och kollar efter nya inlägg och att hon oxå har blivit besviken vareviga dag sedan nån gång i slutet på april -08 då jag skrev det senaste. Uppskattar i allafall att du har fortsatt…du är nog den enda…ha,ha!!!

Jag och Fredrik har i alla fall under en längre tid pratat om att slå ihop våra bloggar till en eftersom det kommer att bli lite mer kring barnet nu…vi har fått höra att det är uppskattat av vänner och familj att vi skriver lite om vad som händer här i ske-å så det tänkte vi fortsätta med. Så nu blir det nog ännu mera bebisprat och ännu mindre epatraktorer på denna blogg (ledsen att göra vissa besvikna) men alla som känner Fredrik vet nog att det fortfarande kommer  att skrivas om allt mellan himmel och jord. Min man är en underbar man med mycket åsikter…det gillar jag:)

Nu ska jag se till att vovvarna får sin dagliga dos av gos och invänta att min man slutar för dagen. Hej svejs!


3 thoughts on “I´m back!”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *