Det närmar sig

Nej, ingen liten parvel har visat sig ännu. Nu hade jag väl mest troligt redan skrivit det om så varit fallet. Vi går fortfarande bara runt och längtar. Andningslarmet är införskaffat. Det blev ett Babysense II från andningslarm.se. När man frågat runt så är det lite olika svar man får angående andningslarm. En del använder det och tycker det är jättebra. Andra tycker att det är en onödig utgift. Själv resonerar jag så att om nåt skulle hända och man inte hade ett sånt larm så skulle man ju aldrig förlåta sig själv. Så när man väl började kolla upp om det så fanns det ju inget alternativ.
Vad mer har införskaffats då… Jo ett skydd till spjälsängen, lite mössor och sockar, och lite annat smått och gott. Alltså man blir ju helt sjuk när man håller en sån där liten mössa i handen. Är så otroligt svårt att förstå att det faktiskt är så att vi snart komer att åka in till BB och när vi är på väg hem så kommer vi att vara en person till i familjen. Helt otroligt.


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *