Nytt bloggförsök

Nu ska vi se hur långt jag klarar mig innan jag börjar radera nåt igen. ;) Har haft en väldigt lugn helg. Igår blev det barnkalas hos min systerdotter Olivia, vilket kanske inte hör till de lugnaste tillställningarna, men i övrigt har det varit en väldigt lugn helg. Linda ligger och sover och jag har båda hundarna här i soffan sovandes.
Såg förresten första avsnittet av svt’s serie Barnmorskorna igår. Alltså jag vill att parveln ska komma ut NUUU. ;) När ena parets lilla son kommit ut och man såg lyckan i pappans ansikte så kom tårarna. Det hör inte till vanligheten men nu blev även jag rörd. Jag vill också vara i den situationen. NUU. Vi är redo.


One thought on “Nytt bloggförsök”

  1. Lugn – snart kommer bebisen. Den som väntar på något gott…
    Jag är faktiskt lite avundsjuk på er som snart ska få uppleva det bästa som kan hända i ens liv. Jag skulle kunna ha 20 barn bara för att få vara med om förlossningen för det är ett magiskt ögonblick i livet!
    Jag önskar er all lycka till och det är bara att ni hör av er om det är något ni behöver när ni har kommit hem från BB.
    Sköt om er så länge!
    Kram från Frostgränd 40

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *