Spikmatta, Shaktimatta

Bild 3-4

http://www.shaktimattan.se/

Nu har jag hört så mycket om det här med Shaktimattan så jag blev riktigt sugen att prova själv. Många som provat säger att det är väldigt avslapnande och bra till många åkommor och krämpor. Måste provas. Synd att den ju faktiskt inte är så billig. Nästan 700kr, men å andra sidan, om den fungerar på nåt enda litet sätt så är det ju istället väldigt billigt.

Technorati Tags: ,


11 thoughts on “Spikmatta, Shaktimatta”

  1. Har också hört mycket bar om den där. Och nu är det nästan så att alla man känner har en utom jag. SÅ får nog så lov att prova och bli medlem i klanen :)

  2. Emma: Ja jag skulle även gissa att min gravida fru skulle ha nytta av den. ;)
    Konrad: Ja men topp… Jag tänkte väl köra 30min per dag inan jag går ut med hundarna kl 5 på morgonen. Du är välkommen. :)

  3. Den ska finnas å köpa på artic gem jag har testat det var en riktigt häftig upplevelse framtills lillan kom och började hänga över mig och skaka i mig…. inte lika häftigt då… hmmm

  4. Shaktimattan är inte lika bra som den Svenska mattan det är för små piggar på shakti. På den svenska så kan man reglera effekten mycke bättre.

  5. Jag har precis köpt en Shaktimatta efter att igår ha prövat mina föräldrars matta som köpt och prisat och höjt till skyarna. Något skeptisk la jag mig på den och först gjorde det lite ont, men efter bara en liten stund fick jag en skön och varm känsla i kroppen. Låg där en dryg kvart och kände mig jätteavslappnad efteråt men samtidigt full med energi! Imorse vaknade jag 2 min innan klockan ringde och kände mig jättepigg! Jag hade sovit en hel natt i sträck för första gången på flera månader! Hela förmiddagen har jag känt mig nästan euforiskt pigg och var därför tvungen att ge mina föräldrar rätt (typiskt…) och gick och köpte en till mig själv =). Det kommer att bli mycket spikmatta framöver för min del – REKOMMENDERAS VARMT!!!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *