AEG BS 12 C IQ

406759 X 2008-07-08 085207 545-1
Skruvdragare hit och skruvdragare dit. Tror att jag har bestämt mig efter noga övervägande. Kvalitet, liten, behändig, dubbla batterier och rejäl chuck. Inte den billigaste, men kvalitet får väl kosta antar jag. Clas Ohlson säljer en AEG BS 12 C IQ (Lagom långt och kryptiskt namn) och verkar ha fått bra omdömen på nätet. Väger bara dryka kilot vilket är nästan hälften av de vanliga stora maskinerna. Ok, man får nog lite mer kraft i många andra maskiner. Denna går upp till 18nm medan andra har mellan 30-40nm. Men om man då jämför med de jag haft tidigare på 3nm så gissar jag att jag som hobbyskruvare kommer att bli mer än nöjd. ;) Vi får väl se imorgon. ;)


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *