Första blöjinköpet

Nu har vi varit och handlat blöjor för första gången. Vi hade ett antal rabattkuponger som gick ut nu vid nyår så vi passade på eftersom vi ju ändå kommer att behöva det. Så det blev fyra paket blöjor… Både Libero och Pampers samt New Born och nåt annat som jag inte kommer ihåg. Och så lite haklappar och tvättlappar osv… Kändes mycket vuxet att dra runt med vagnen på Ica med blöjpaket i…

Och inte nog med det så köpte vi årets fjärde julskinka… Har aldrig ätit så mycket skinka som jag gjort i år. Gott är det. Och den här griljeringen jag gjorde idag med honung, vitlök, senap, sambal oelek, och lite annat blev helt perfekt. ;)

Förutom lite kabeldragning och sanering i huset från kabelklammer så har vi mest suttit och tittat på tv. Inne på andra säsongen av serien 24. Man har hört titelmelodin ett par gånger nu. ;)


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *