Snart julafton.

 Dsc2763Linda har nu tjatat på mig i flera dagar att få öppna “i alla fall ETT litet paket”…. Hon har dessutom sett några extra paket som tillkommit i pakethögen och hon är så otroligt nyfiken. ;) Just nu står hon och slår in paket så jag är landsförvisad från köket. Så jag passar på att blogga lite istället.
Idag har Linda jobbat sin sista dag före julen och vi har hunnit vara hos barnmorskan också. Fick göra ett litet ultraljud igen och det såg mycket bra ut. Det var en lite sämre apparat vi använde denna gång så det såg inte så tydligt ut. Men nog såg det misstänkt likt ut som en kille. Men man vet ju inte alltid riktigt vad man tittar på. Framför allt när man är lite otränad som vi. ;) Det kanske var en armbåge vi såg. Vem vet…
Den hade då iaf växt som attan de sista veckorna kurvan hade skjutit upp mot det övre strecket på diagrammet. Får hoppas att det inte fortsätter så här för då är det en femkiloskrabat som skall ut sen. ;)

Vad mer har hänt då? Nja inte så mycket egentligen. Vi går ju bara fortfarande runt och väntar. Har varit och beställt urmontering av airbag i bilen. Det var tyvärr inte direkt billigt. 3000kr för den. Och sen utöver det så är det tvåårsservice vid samma tillfälle. Så notan hamnar nog på över 6000kr med olja, lite torkarblad och lite lagningsfärg för stenskott. Och utöver det så skulle jag vilja göra en rostskyddsbehandling av bilen, men då hamnar vi på ytterligare 5000kr. Vi får väl se om man vinner på lotto eller nåt.

Helgen som var så var vi ju som jag skrev tidigare i Luleå. Som vanligt väldigt trevligt trots den smått tråkiga resan dit. Alva var där hela tiden och jag fick passa på att ta lite kort. Hon är ju bara hör härlig den lilla tösen. Det kommer ju att vara ca två år mellan Alva och våran kommande telning så det kommer nog att bli rätt roligt.

Lite bilder från helgen:
 Dsc2813 Dsc2812 Dsc2809
 Dsc2850 Dsc2804 Dsc2818
 Dsc2802 Dsc2842 Dsc2776
 Dsc2852 Dsc2980
 Dsc2928


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *