Grymt nöjd med iPhone

Img 0004Nu har jag ju haft min iPhone ett tag och kan bara konstatera att jag är otroligt nöjd. Man ser överallt på nätet en massa klagomål på telefonen, men jag kan verkligen inte hitta speciellt mycket att klaga på. Några saker jag upptäckt är dock:
* Aningen långsam – Antagligen pga att jag hackat den för att komma åt fler programvaror än dom som finns i appstore. Märker detta när telefonen varit påslagen i en vecka i sträck ungefär. En enkel omstart av telefonen löser problemet.

* Ingen SMS via datorn – Tidigare skickade jag och tog emot SMS från datorn. Den funktionen är borta nu.

* MMS och videosamtal borde komma som standard, men löser sig ju med extern programvara.

Grymt nöjd som sagt. Integreringen med datorn vad gäller sync, adressbok, kalender osv fungerar helt klanderfritt. Även webbläsare och andra internet-applikationer funkar mycket bra också. Inga större problem att blogga varhelst man befinner sig tex. ;)

Så, jag rekommenderar iPhone starkt. Att det dessutom är den första telefon Apple släpper gör mig inte mindre imponerad heller. Jag har haft bra mycket större problem med mina telefoner när de varit nya och krävt ett antal uppdateringar innan de börjat fungera bra. Som min K800i tex.


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *