Snart helg

Skönt med helg snart. Vet inte vad det beror på, men jag är så otroligt trött hela tiden. Har gått och lagt mig kl 21.00 på kvällen och ändå inte lyckats få mig upp på morgonen. Hundarna blir lidande, och så även jag. Irriterande är det iaf. Och så känner man sig så grymt gammal. Hur ska det sen gå när vi har en liten knodd som ska hålla oss vakna??… Ähh, det löser sig, som jag brukar säga.
Idag ska det dessutom bli en grön efter jobbet…. Och Jonas följer med på whiskyprovning efter det. Linda lär ta det piano och titta på Idol. Inte helt fel det heller.

I helgen så är förhoppningen att det skall bli bra väder så att vi kan få oss för att ägna oss åt lite fotografering och geocaching. Linda måste ju få testa sin kamera, och jag känner väl också att det börjar vara ett tag sen. Jag blir ju bara sugen på att köpa nya kameraprylar. :) En av killarna här på Norran har ju köpt en D300… Fotograferna har skaffat sig D3 med riktigt fina fullframe-objektiv, och min kollega har skaffat en D700… Nej jag är inte alls avundsjuk. Alla vet ju att det är prylarna som räknas när man ska ta bra bilder. :)


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *