Historisk dag….

Ok, AIK förlorade, men dagen är ändå smått historisk för en tekniker på Norran som jag. :) Direktrapporten och “Arenan” på Norrans sajt fungerade klockrent hela matchen igår. Vi har brottats med en massa problem som uppstått när alla besökare stormar in på sidan vid match. Det blir ett otroligt tryck på servrarna, och vi har nu lyckats trimma in dem så pass att det (bör) ska fungera. Man skall ha stor tilltro till det man gör. ;) Man har fått stifta bekantskap med uttryck som frontcache, varnish, och en massa annat. Nu är det bara att hoppas att det inte bara var tur att det klarade sig igår. Vi vill helst att det ska fungera även nästa match.
Sen att vi åkte ner på en fjärdeplats ska vi inte prata så högt om. Å andra sidan så har vi ju faktiskt spelat en match mindre än både Modo och Rögle som ligger ovanför oss i tabellen.


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *