SSAB B

Bild 4
Ja, nu har man köpt aktier i SSAB också… Jag skulle gissa att svärfar tycker det var ett bra val… Han jobbar ju åt SSAB och pratar alltid så varmt om företaget. Så nu får vi hoppas att aktien går upp också. Nu verkar det ju dessutom bli så att en av mina andra aktier försvinner. Teligent lämnade in konkursansökan i fredags. Tur att man inte har satsat några stora pengar på det. ;) Det var mer en kul grej. Tror jag faktiskt har råd med den enorma förlusten på 180kr. ;)
Idag blir det barnmorskan under eftermiddagen, och direkt efter det så blir det sista föräldraträffen. Iaf i den stora gruppen som jag har förstått det. Sen kommer vi väl att ha träffar i vårdcentralsgrupperna framöver. Det tror jag blir mer givande.

Och så har vi ännu en gång Hockey ikväll. Kul med hockey, men mindre kul med Norrans direktrapportering. Lika nervös varje match då man undrar om det ska fungera denna gång… Förra matchen slutade det fungera när det var 10min kvar, vilket ju inte alls är så bra. Men å andra sidan så har den aldrig fungerat så länge hittills, så vi har ju iaf varit problemet på spåret. Lite svårt att se vad felet är när det först är när matchen börjar som vi kan se om det vi gjort har hjälpt. Vi har ju ca 20 gånger fler besökare för tillfället under hockeymatch. Menmen, jag har stor förhoppning även denna gång.


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *