Rolig bild och föräldraträff

Ja, lite kul är den ju ändå. Säkert många som sett den redan eftersom den åker runt i mail över hela världen….. ;) Det är inte lätt att vara hund när husse kör fort som attan… Undrar om Alice och dito känner igen sig? ;)

Att00029

I övrigt så händer det inte så mycket. Har varit på ytterligare en fräldraträff igår. Bättre denna gång än förra. Jag var iaf inte ensam om att irritera mig över att hon förra gången bara tog upp allt negativt och verkade vilja skrämma alla med att det bara skulle bli sååå jobbigt.
Denna gång handlade det om amning. Linda tyckte att det var bra. Jag tyckte det blev lite långrandigt. Inte informationen som sådant, men jag tyckte hon som föreläste var lite väl tråkig. Det är ju inte första gången som föräldraträffar körs, och ändå så känns allt så oplanerat. Hon hattade mellan ämnena och ingen verkar nånsin veta hur varesig OH-projektor, dator eller mikrofon fungerar. Men jag är kanske lite skadad som tekniker. ;)
Nåt annat som jag verkligen tycker är synd är att vi sitter och lyssnar i sammanlagt en och en halv timme och sen får vi 25min i dom små grupperna. Och som alla vet här uppe i norrland så sägs det inte så mycket såna gånger. Det tar ett tag innan folk kommer igång…. Så efter 20min började det ju bli intressant, då ska man tillbaka till aulan och fortsätta lyssna. Och om jag skal vara lite mer kritisk så vet jag inte om det kändes så givande med en halvtimme där hon visade vad som fanns på några hemsidor. Det räcker med en adress så kan man kolla själv.

Jaja, jag är väl en kritisk grinig person som bara ska ha nåt att klaga på… ;) Blir säkert bättre imorgon….


One thought on “Rolig bild och föräldraträff”

  1. :) .. kommer ihåg dessa föräldraträffar :) ..kan helt hålla med om vissa saker du säger i att man ibland mera blir skrämd än lättad över att veta :)

    När du beskriver detta “tekniska” hos barnmorskan (om det nu var hon) så undrar jag om vi haft samma :D Tror ofta halva tiden gick åt att hon skulle få igång videon/OHn… som sen visade sig vara totalt felkopplad. :D

    Det som är mest skrämmande med våran föräldragupp är att nu sju år senare är det endast ett max två par som hållit ihop .. DET känns läskigt om något.

    Jag har hur som helst UTMANAT dig i min blogg om du har svängarna förbi min blogg :)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *