AllTele har skött sig…

Eller egentligen är det väl Skellefteå Kraft som gjort sitt jobb. Det är ju dom som äger den fysiska installationen. Idag kom två personer och bytte ut min fiberconverter till en ny och enligt dem bättre modell. Så nu har jag internet igen… Med allt vad det innebär. TV, Telefon, surfande, och allt annat som man har nätet till. ;)

Sen ryktas det ju också att vi kommer att få möjlighet att uppgradera vår uppkoppling till 100MBit. 10MBit idag känns ju lite stenålder. Men om ryktet stämmer så får man ju bara vara glad och ta emot. I Mars skulle det tydligen bli av…. Sägs det… Man ska inte tro på allt man hör, men man får hoppas om man vill…

Så, trots tre samtal till AllTele med över 45min telefonkö varje gång så måste jag väl säga att jag är nöjd. Felanmälde sista gången i fredags och de bokade ut en tekniker, och idag så fixade dom problemet. De var dessutom väldigt trevliga. ;) Trots att Alice minsann tyckte sig ha rätt att skälla ut dem när dom kom. När de skulle gå så hade hon redan accepterat dom så då gick det bra.


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *