Mer barnprylar

2727L 97-1Elfa-1
Sådärja… Nu börjar det ta form i barnrummet. Vi börjar ha det mesta inför hemkomsten av den lille telningen. Blev en skötbädd från babyproffsen här i skellefteå igår. Likaså ett skötbord till övervåningen. Spjälsängen är redan uppsatt och en hel bunt med kläder ligger redan i lådorna. Det känns som att vi har koll på det mesta. Barnvagnen kommer om ett par veckor och vi har redan basenhet och babyskydd till bilen…. Och vi längtar lika mycket fortfarande trots att så många berättar hur jobbigt det kommer att vara.
230230347Det kommer verkligen att bli fullt i bilen framöver. :) Barnet sitter ju fram så Linda får sitta bak. Och i bagageutrymmet kommer ju vagnen att ligga. Så hundarna får sitta i baksätet med Linda. Gemenskap säger jag bara. ;) Och nej jag är inte egenyttig om bilen. Linda får köra om hon vill, men som den sanna gentleman jag är så erbjuder jag mig ju att köra… ;)


2 thoughts on “Mer barnprylar”

  1. Oj vad ni kommer att lida när ni har fått barn. Baby joller och andra hemska saker. Det första leendet kommer nog bli värst. Eller fasa! De första orden. Nej usch att ni vågar ge er in på sånt här. Tacka vet jag plantor. Gensvar är inget man vill ha. Man bara måste komma ihåg att vattna dom så är det lugnt.

  2. Ha… ;) Ja det låter verkligen jobbigt…. Usch. Nej det får bli att plantera en kaktus istället. Den behöver man inte vattna så ofta… Och för att inte sticka sig så kan man helt enkelt ställa undan den längst uppe på ett skåp i förrådet. ;)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *