Grattis Alf

Passar på att skicka en gratulation till min “plastpappa” Alf som vi firade igår. Satt och diskuterade det här med släkten… Och det blir ju kul att vi har 4 generationer nu när vi får våran lilla krabat i januari. Min mormor blir gammelfarmor(?), Min far blir Farfar, Hillevi blir plastfarmor och min mor blir farmor. Inte lätt att hålla redan på allt. :)
Det sparkas och har sig och vi känner att det blir närmare och närmare tills det är dags, även om det tar sin tid… Idag skruvade vi ihop spjälsängen uppe i barnrummet. Ser verkligen fram emot det.

Jag har ju jour i veckan och det har farit rätt hektiskt faktiskt. Vissa veckor har det inte hänt nåt alls men nu har vi haft en hel del problem med norrans nya webbsida, och dessutom problem med norrans direktrapport. Segt… Svårt att veta vad man ska göra för att det ska fungera bra direkt. Det är dessutom för få personer som har full koll på hur allt fungerar. På måndag blir det en riktig genomgång av systemen tror jag, för det här känns inte så bra…

Idag var vi och kikade på TV igen… Vi har införskaffat två stycken fåtöljer till övervåningen och vill ha en TV där också. Framöver kommer det att bli en del sittande och det är ju bra att slippa gå ner för trappen med barnet osv mitt i natten. Lite overkill kanske, men det lutar åt en 42″ plasma. Dock av billigare modell eftersom vi ju har en huvudtv på nedervåningen.

Nej nu blir det lite the och skorpor och kanske en film…. Over and out….


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *