Mer Kastor Fastigheter

Har jag pratat med hyresvärden och ord står mot ord så jag lämnar över problemen till nästa hyresgäst och inriktar mig på roligare saker. Fick förklaringen att de inte fått veta nåt om problemen, vilket ju då måste tyda på dålig kommunikation inom företaget. Sen så var det mitt fel enligt dem eftersom jag tydligen under alla år pratat med fel person om problemen. Skulle tydligen ha ringt ett annat nummer. Tycker dock att man skulle kunna upplysa om detta när man ringer isf istället för att säga att det ska fixas och sen inte göra nåt. Eftersom jag tyckte mig ha rätt till en ursäkt så tyckte han att jag i så fall skulle jag be om ursäkt för det jag skrivit på bloggen. Så jag frågade om det inte stämmer? Ja delvis kanske det gör det men det var tydligen barnsligt att skriva om det på internet.
Han undrade också om inte problemen är lösta för min del med uppsägningen osv, och således fanns det ingen anledning att innehållet på bloggen skulle finnas kvar heller.
Han undrade varför jag inte tagit upp problemen istället för att lägga ut det på nätet. Återigen måste det bero på dålig kommunikation eftersom han säger sig inte ha vetat om det jag meddelat.

Som hyresgäst så känns det ju inte som att man har så mycket att säga till om, och man vill ju inte vara en grinig person som klagar på allt och bara ska ha och ha. Är man för jobbig så känns det ju ändå som att man förstör för sig själv om man är besvärlig. Hyresvärden sitter ju i en liten maktposition om man säger så. Man lär sig leva med problemen och försöker påpeka det lite snällt när tillfälle ges istället. Men man skulle antagligen ha slagit näven i bordet.

Men nu har vi iaf pratat ut, och som jag skrev tidigare så har jag inget att klaga på angående hur det löste sig till slut med uppsägningstiden.

Summa sumarum är iaf att Kastor Fastigheter fortfarande inte anser sig ha gjort nåt fel så vi lämnar det vid den saken helt enkelt. Vi flyttar om några veckor och låter nästa hyresgäst ta över. Förhoppningsvis får det här dem att gå igenom sina rutiner vad gäller kommunikationen och underhåll av fastigheterna. Det känns iaf bra att jag inte är ensam om att vara irriterad, både i huset och tidigare hyresgäster enligt tidigare kommentarer här på bloggen

Det kanske är så att man får räkna med sånt här eftersom hyran tydligen är väldigt låg. Jag har inget att jämföra med så jag vet inte. Det kanske stämmer.

Nej nu måste jag sluta så jag får ett avslut på det här. ;) Ska bli skönt att flytta till hus och rå om nåt eget.


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *