Grattis Linda

Min kära fru har fått förlängd sin anställning på soc idag. Det måste man gratulera. :) Känns bra med tanke på att vi flyttar till hus nu och att hon slipper tänka på att söka ännu mer jobb inför hösten osv.

Sporadiska uppdateringar av bloggen. Denna bara en liten kortis om vad som hänt. Har börjat jobba igen och det känns ju lite segt. Dock så är det ju rätt väder för att börja om att jobba. Riktigt ruggigt väder.

Bild 11-2Igår hann vi med ytterligare en till cache i geocachningsvärlden och nu har vi dessutom placerat ut vår första egna cache för andra att hitta. Har även placerat ut en Travel Bug och ett Geocoin. Så nu vet ni det, om ni nu skulle komma på att leta efter den. ;)
Har varit på blodcentralen och dränerat mig lite dessutom. En klart godtagbar anledning att skippa träning idag. Hade ju som mål att börja om idag igen, men som många vet så letar man gärna efter orsaker att inte träna.


One thought on “Grattis Linda”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *