Sömnsvårigheter

Usch att det ska vara så svårt att sova ibland. Känns som att jag har för mycket i huvudet. Blä!

Provar väl att skriva lite så får vi se om det hjälper.
Idag har vi haft en heldag med aktiviteter. Vi började med att åka och plocka jordgubbar i skråmträsk. Rätt otroligt hur billigt det blir jämfört med att köpa på affären. Vi plockade ca 3,5kg och det gick på 65kr. Billigt tycker jag. ;) Efter det så åkte vi till Micke och Josse för att fika och låta hundarna rusa av sig.
Sen hem igen, vila en stund för att sen åka till furuögrund och grilla med Konrad och Maria. Gott, och såklart glass och jordgubbar till efterrätt.
Och sen en riktigt rejäl omgång hundbus igen. De sprang, badade, sprang, badade, busade, sprang, osv, osv…… Nu ligger hundarna och sover. Borde väl iofs jag också, men jag har faktiskt inte sprungit och busat som dom har. ;) Dom är så söta så. Alice ligger med huvudet på Ditos rygg och snarkar lite smått.


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *