Neråt med aktierna

Dynam Gif Graphd.JspSåg ju bra ut där ett tag när min portfölj började närma sig att bli av med minustecknet på resultatraden. Men nu sjönk det så jag ligger ett par tusen minus igen. Ja ghar ju inte förlorat nåt förrän jag säljer, men med tanke på att jag låg 12000kr plus ett tag så är det ju tråkigt att tappa allt det. Å andra sidan så räknar jag med att det kommer att gå upp igen. Men men… Inte mycket att göra åt. Bäst att skippa att logga in och kolla hur saldot är. ;)
Sen så blir det en ny TV igen. Det var ju fel även på denna, och på en tredje som vi kikade på när vi var och lämnade tillbaka den första. Måste ha varit en hel sändning som varit kass. Har pratat med en bekant som har en likadan och den var exakt som den skulle. Min lutar alltså sådär lagomt störigt mycket.
Pratade med Magnus på Expert igen igår och vi kom fram till att han köper tillbaka den här och jag får köpa efterkommande modell när de får in den. Inte för att jag vet vad den stora skillnaden är, bara att den knappast är sämre iaf. ;) 100hz-teknik, dubbla tuners både för boxer och comhem samt högre kontrast och lite annat. Hoppas den funkar som den ska.


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *